Copyright

COPYRIGHT

Copyright

Alle inhoud op (teksten, afbeeldingen, bestanden) en intellectueel ontwerp van deze website is eigendom van LAKEI, copyright 2009. Je hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits je de bron vermeld, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Korte fragmenten van deze website mogen op basis van citaatrecht in andere media opgenomen worden. Het citaatrecht vergt dat dan een schriftelijke verwijzing (in drukwerk) of hyperlink (in e-mails, nieuwsbrieven of op websites) naar www.lakeihelmond.nl wordt toegevoegd. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, tekst e.d.) is altijd voorafgaande toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt je contact opnemen met de afdeling Marketing.

Fotografie
De foto’s die zijn gebruikt in de vormgeving van de website zijn uitgevoerd in opdracht van LAKEI. Hergebruik van deze foto’s door derden is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan. 

Gebruik van de site
Er is veel aandacht en zorg besteed aan deze website. Wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Als de op (of via) de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk te corrigeren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Berichten op deze site (reacties op nieuwsberichten, weblog etc.) die beledigend zijn kunnen worden verwijderd. Hetzelfde geldt voor berichten die aantoonbaar zijn geplaatst met een valse naam.

Hyperlinks en verwijzingen
Op of via de site worden (hyper)links aangeboden die doorverwijzen naar andere websites en/of verwijzen naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. LaKei beschikt over geen enkele technische of inhoudelijke controlemogelijkheid of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud, noch over de beschikbaarheid van deze websites en informatiebronnen.

 Adresgegevens

Molenstraat 123
5701 KB Helmond
info@lakeihelmond.nl

Laatste Treintijden
  • Utrecht 0:00 uur
  • Amsterdam 0:00 uur
  • Venlo 0:41 uur
  • Den Bosch 0:00 uur
  • Eindhoven 0:00 uur
Nieuwsbrief

Ben je altijd te laat met het kopen van kaartjes en sta je daardoor aan een gesloten deur? Blijf op de hoogte door onze nieuwsbrief!

Advertenties
Twitter
Koop Uw tickets ook bij Free Record Shop
Flickr