Over LAKEI

OVER LAKEI

Over LAKEI

LAKEI is het poppodium van Helmond. We presenteren een uitgebreid muzikaal aanbod; van hip hop tot death metal en van singer/songwriter tot jazz. En alles wat er tussenzit. 

Zaal:
De zaalcapaciteit bedraagt 600 personen staand of max. 300 zitplaatsen.
De zaalafmetingen zijn 15-17m. breed x 13,5m. diep.
De zaal is te verkleinen tot een capaciteit van 350 personen voor kleine producties.

Podium:
Afmetingen van het podium: 11 meter breed x 6 meter diep. De clearance is 4 meter. Het podium zelf is 1 meter hoog. Het podium kan afgesloten worden d.m.v. een gordijn.

Café:
Het café heeft een oppervlakte van 10m. x 8m. en bevat een podium van 4m. x 2.5m. Hier zullen kleine optredens plaatsvinden.

Backstage:
De backstage bestaat uit 3 kleedkamers. Eén grote kleedkamer/ontspanningsruimte. Twee kleedkamers met elk een eigen douche en toilet.

Geluid:
LAKEI werkt nauw samen met SLG licht en geluid. Dit bedrijf neemt het zaalgeluid en licht voor zijn rekening. (www.slglichtengeluid.nl)

Tickets:
Tickets zijn verkrijgbaar via deze site. Online gekochte tickets ontvang je als PDF in je mail. Deze tickets kun je vervolgens zelf uitprinten. Wil je fysieke tickets? Koop dan je kaarten aan de deur bij LAKEI.
Mocht er een concert geannuleerd worden dan krijg je het geld van je gekochte kaartje terug. De servicekosten kunnen niet teruggevorderd worden. 

Daarnaast is het mogelijk om kaarten te kopen via Ticketscript (www.ticketscript.com), het landelijk voorverkoopnetwerk van Free Record Shop.

Zie voor Free Record Shop bij jou in de buurt:  www.freerecordshop.nl/shops 


 Adresgegevens

Molenstraat 123
5701 KB Helmond
info@lakeihelmond.nl

Laatste Treintijden
  • Utrecht 0:00 uur
  • Amsterdam 0:00 uur
  • Venlo 0:41 uur
  • Den Bosch 0:00 uur
  • Eindhoven 0:00 uur
Nieuwsbrief

Ben je altijd te laat met het kopen van kaartjes en sta je daardoor aan een gesloten deur? Blijf op de hoogte door onze nieuwsbrief!

Advertenties
Twitter
Koop Uw tickets ook bij Free Record Shop
Flickr